Food- en funpark
Harderwijk

Functie

Food
Leisure
Mobiliteit

Omvang

45.000 m2

Periode

Sinds 2013
Oplevering 2020

Rol

Conceptontwikkeling
Vergunningstraject
Realisatie
Exploitatie

Een plek waar het hele gezin komt om te recreëren. Een plek die opgaat in de omliggende omgeving, met aan de ene kant de bossen van de Veluwe en aan de andere kant de stad Harderwijk. De gemeente had een Food- en funpark (in concrete vorm) nog niet in het vizier. Wel had zij al langer de wens om een vierde pijler toe te voegen aan de reeds bestaande trekpleisters: het Dolfinarium, de historische binnenstad en de ligging aan de Randmeren.

MaMa Vastgoed is met deze ambitie aan de slag gegaan en heeft een heldere visie gepresenteerd. Met als eindresultaat de realisatie van Food- en funpark Harderwijk. Een nieuwe trekpleister voor de regio, bijzonder goed bereikbaar dankzij de directe ligging aan de op- en afrit van de A28.

Het park is gerealiseerd op een locatie waar veelal verouderde bebouwing stond op een vergeten en verlaten stuk grond. Tegenwoordig vind je hier het klimbos, Adventurepark Harderwijk en een 3D-doolhof. Allen bijzonder goede redenen voor een herhaalbezoek aan Harderwijk. Diverse restaurants die zijn toegevoegd en een duurzaam mobiliteitspunt zijn bovendien extra reden voor voorbijrijdend verkeer om de snelweg te verlaten.